Lliçó inaugural curs 2014-15 amb Oriol Ponsatí

Lliçó inaugural curs 2014-15 amb Oriol Ponsatí
Una reflexió sobre la mirada estètica
Divendres 24 octubre / Espai d'exposicions de l'Escola a les 18h

Us hi esperem!
 














Oriol Ponsatí-Murlà
(Figueres, 1978) és un primera espasa de la cultura catalana actual. És Doctor en Filosofia (UdG, 2009) i pianista professional (Conservatori Superior de Música del Liceu, 2003). 

Treballa des de 2009 com a professor d'estètica, filosofia antiga i filosofia contemporània a la Universitat de Girona. Col·labora com a articulista i crític de música a La Vanguardia, El País i El punt Avui. 
Com a editor, ha estat director de publicacions d'Editorial Accent (2007-2010) i és fundador i editor d'Edicions de la Ela geminada (des de 2010). Ha traduït al català obres de Diderot, Nietzsche, Stravinski, Vattimo i Nyman, entre altres. Ha impartit conferències en diverses universitats i institucions culturals europees. Ha estat director artístic del festival de música contemporània de Girona conTmpo (2002-2007) i és autor de diverses accions escèniques de tall contemporani com la Ursonate de Kurt Schwitters o Vexations d'Erik Satie. Darrerament ha guanyat el Premi Just Casero de novel·la curta amb el títol Totes les estacions de França (2013) i el Premi de Divulgació Científica Humbert Torres amb l'assaig De què parlem quan parlem d'ètica: una introducció a la filosofia moral (2014). És un excel·lent coneixedor del llatí i de la llengua grega antiga.