Sense Remitent

Exposició del col·lectiu Ramart (Aina Roca, Laura Batriu, Mireia Julián, Montse Serracarbasa, Marta Juan i Neus Martí).
Les peces estan exposades a l'Escola d'art de Vic (sèries de El Gravat, ACVic-UVic, i Taller d'Isa Basset) i a ACVic (sèries de l'Escola d'art de Vic, Massana i Llotja).

25.09.2015 - 07.11.2015


Inauguració: 

divendres 25 de setembre a les 19.00 h
AcVic _ Centre d'Arts Contemporànies


El projecte va consistir en un joc de correspondències entre un grup de persones que han participat de forma anònima seguint unes pautes de funcionament. Es tractava d'agafar un dels objectes que hi havia dins d’un armariet, i elaborar-ne un altre a manera de resposta; es el moment en el que es deixava un, s’havia de tornar a agafar un altre per continuar el procés. Això es va repetir diverses vegades. La idea de correspondència incloïa qualsevol tipus de format (dibuix, fotografia, text, element tridimensional, objecte trobat...) i l’única limitació venia donada per les dimensions de l’armariet on es dipositaven.

Les primeres peces que es van posar a disposició per iniciar les correspondències van estar generades pel col·lectiu Ramart, fruit de la primera fase d’aquest projecte realitzat entre 2011 i 2014 a l’Escola d’Art i Superior de Dissenyde Vic sota el títol Armariet.

Sense remitent es va dur a terme de febrer a juny de 2015 a diversos llocs de manera simultània a la ciutat de Vic a: ACVic Centre d’Arts Contemporànies, Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Bar-Restaurant El Gravat, Taller d’Isa Basset, i a la ciutat de Barcelona a: Escola Massana Centre d’Art i Disseny, i Llotja Escola de Disseny i Art.

El projecte forma part d’Hibridacions i Contextos 2014-2015, un projecte col·laboratiu entre Centres d’Art i Escoles d’Art i Disseny de Catalunya.



sense-remitent-ramart-escola-art-vic
sense-remitent-ramart-escola-art-vic