BIENNAL DEL METALL / EL FIL CONDUCTOR





Del 21 al 23 d’octubre tindrà lloc a Campdevànol la BIENNAL DEL METALL. L’Escola d’Art de Vic hi participa amb l’exposició El fil conductor, que es farà al centre cívic La confiança, una exposició col·lectiva al mateix centre cívic i un estand en el qual s’exposaran obres de Sergi Xifró, Ariadna Valera, Evelí Adam i Mariona Piris, tots ells alumnes de l’escola. 

Divendres dia 21 d'octubre, a les 17,30h, tindrà lloc, a la Sala Polivalent del Centre Cívic “La Confiança” de Campdevànol, la inauguració de l'exposició El Fil Conductor. Empresa-Escola / Escola-Empresa.

L'exposició, que ja ha estat al Col·legi d'Arquitectes de Vic i al Museu de l'Esquerda de Roda de Ter, vol donar a conèixer la relació que s'estableix entre l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i l'empresa La Farga Lacambra, posant en valor conceptes com l'art, l'artesania i el disseny en coure. En aquesta exposició es presenten les peces guanyadores de les cinc edicions dels Premis de la Farga de l'Aram que organitza La Fundació La Farga.

Les obres exposades han estat realitzades per alumnes dels cicles d'Escultura, Ceràmica, Forja i Fosa Artístiques. El muntantge de l'exposició ha anat a càrrec dels alumnes d'Arquitectura Efímera i s'hi pot veure també la projecció d'un catàleg interactiu dissenyat pels alumnes de Gràfica Interactiva de la mateixa escola.